Access Management

Published Jan 29, 21
6 min read

Acces Management

Qualified electronic registered delivery services shall meet the following requirements:(a)they are provided by one or more qualified trust service provider(s);(b)they ensure with a high level of confidence the identification of the sender;(c)they ensure the identification of the addressee before the delivery of the data;(d)the sending and receiving of data is secured by an advanced electronic signature or an advanced electronic seal of a qualified trust service provider in such a manner as to preclude the possibility of the data being changed undetectably;(e)any change of the data needed for the purpose of sending or receiving the data is clearly indicated to the sender and addressee of the data;(f)the date and time of sending, receiving and any change of data are indicated by a qualified electronic time stamp. TrustedID.

Identity And Acces ManagementIdentity And Access Management (Iam)
Identity Access ManagementIdentity Access Management

2 (identity en acces management). The Commission may, by means of implementing acts, establish reference numbers of standards for processes for sending and receiving data. Compliance with the requirements laid down in paragraph 1 shall be presumed where the process for sending and receiving data meets those standards. Those implementing acts shall be adopted in accordance with the examination procedure referred to in Article 48(2)..

Wanneer u zich aanmeldt voor de Trusted Shops-diensten voor kopers, wordt uw e-mailadres verwerkt. Uw gegevens worden in het kader van de contractafwikkeling conform art. 6, lid 1, eerste alinea, punt b) AVG gebruikt om u de Trusted Shops-diensten voor kopers te kunnen aanbieden (iam). Bij deze diensten kunt u gebruikmaken van de kopersbescherming en het beoordelingssysteem van Trusted Shops.

Zowel voor de aankoop als voor de aanmelding worden de benodigde persoonsgegevens automatisch overgenomen uit de bestelgegevens. Dit is noodzakelijk voor de behartiging van onze zwaarder wegende gerechtvaardigde belangen alsmede van die van de webshop om de kopersbescherming en de transactiebeoordelingsdiensten voor de concrete bestelling te kunnen leveren overeenkomstig art.

Acces Management

U blijft met het Trusted Shops-beoordelingssysteem profiteren van de meningen van andere gebruikers en ontvangt na uw bestelling bij een aangesloten webshop automatisch een herinneringsmail waarin u wordt gevraagd een beoordeling te Door gebruik te maken van de diensten voor kopers krijgt u tevens toegang tot de inlogpagina van Trusted Shops (My Trusted Op de Trusted Shops-ledenpagina’s kunt u uw actieve kopersbeschermingsovereenkomsten inzien, verzoeken tot terugbetaling indienen en beoordelingen voor uw bestellingen afgeven of wijzigen (identity en acces management).

U kunt uw account personaliseren door op de inlogpagina van Trusted Shops of bij de afgifte van een beoordeling vrijwillig meer persoonsgegevens te verstrekken, zoals uw naam, woonplaats en/of een profielfoto. Uw afgegeven beoordelingen kunnen dan met deze extra informatie weergegeven worden. Daarbij worden enkele gegevens slechts in afgekorte vorm gepubliceerd om uw privacy te beschermen.

Uw e-mailadres wordt echter niet openbaar gemaakt. U kunt uw persoonsgegevens in My Trusted Shops op elk moment wijzigen of verwijderen. iam oplossingen. Ook kunt u hier de openbare weergave van uw profiel deactiveren. Nadat de contractafwikkeling is voltooid of uw klantaccount is gedeactiveerd, wordt de verdere verwerking van uw gegevens beperkt en worden deze na afloop van de handels- en fiscaalrechtelijke bewaartermijnen gewist, voor zover u niet uitdrukkelijk hebt ingestemd met het verdere gebruik van uw gegevens of wij ons het recht voorbehouden uw gegevens voor andere wettelijk toegestane doeleinden te gebruiken, waarover wij u in deze verklaring informeren.

Trusted Shops levert kopersbescherming en beoordelingsdiensten wanneer u zich na afronding van uw bestellingen bij aangesloten webshops hiervoor aanmeldt of wanneer u zich eerder al had geregistreerd voor een lidmaatschap voor kopers en u bij de contractafwikkeling automatisch wordt aangemeld. Of u als koper reeds geregistreerd bent voor het gebruik van een ander product wordt op basis van een neutrale parameter automatisch gecontroleerd, te weten via het cryptologisch gehashte e-mailadres voor eenmalig gebruik.

Identity And Acces Management

Iam OplossingenAcces Management

Nadat er is gecontroleerd of er een match is, wordt de parameter automatisch verwijderd. Om kopersbescherming en garantie te kunnen bieden, hebben wij de naam van de webshop waar u uw bestelling hebt geplaatst, de besteldatum, het bestelnummer, een eventueel klantnummer, het bestelbedrag, de valuta, de verwachte leveringsdatum (indien bekend), de betalingswijze en uw e-mailadres nodig.

In beide gevallen worden de hiervoor benodigde persoonsgegevens automatisch overgenomen uit de bestelgegevens. Zowel de herkenning als de automatische gegevensverzameling zijn noodzakelijk voor de behartiging van onze zwaarder wegende gerechtvaardigde belangen alsmede van die van de webshop om de kopersbescherming en de transactiebeoordelingsdiensten voor de concrete bestelling te kunnen leveren overeenkomstig art.

Uw gegevens worden in het kader van de contractafwikkeling conform art. 6, lid 1, eerste alinea, punt b) AVG gebruikt om uw bestelling te verzekeren via kopersbescherming of garantie en u gebruik te laten maken van het Trusted Shops-systeem. Alleen als u een beroep wilt doen op de garantie hebben wij aanvullende (persoons)gegevens nodig om het verzoek om terugbetaling te beoordelen en verwerken.

Identity And Access Management (Iam)Iam Oplossingen

Deze gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor de afwikkeling van het teruggaafverzoek. Daarna worden de gegevens voor verder gebruik geblokkeerd en na het verlopen van de mogelijk van toepassing zijnde handels- of fiscaalrechtelijke bewaartermijnen definitief gewist. Wanneer u een beoordeling afgeeft via het Trusted Shops-beoordelingssysteem, hebben wij en het bedrijf dat u beoordeelt in het kader van de gebruiksovereenkomst voor het beoordelingssysteem conform art.

Identity Management

Het e-mailadres wordt met dit doel samen met het bestelnummer en de gegeven beoordeling opgeslagen en doorgegeven aan het beoordeelde bedrijf. Bij de afgifte van productbeoordelingen worden bovendien de URL en de afbeelding, de naam, de SKU, het GTIN en het MPN van het product en de naam de fabrikant opgeslagen.

Dit dient ter waarborging van onze zwaarder wegende gerechtvaardigde belangen bij het voorkomen van misbruik en de bescherming van onze systemen overeenkomstig art. 6, lid 1, eerste alinea, punt f) AVG. Het IP-adres wordt maximaal 7 dagen bij de beoordeling opgeslagen en vervolgens verwijderd. Als u een beoordelingsherinnering van de beoordeelde onderneming ontvangt via de Trusted Shops systemen, waarbij de beoordeelde onderneming u vraagt om een beoordeling achter te laten op een ander beoordelingsplatform dan het Trusted Shops Review System, dan is de informatie over de gegevensbescherming van de betreffende platformaanbieder van toepassing.

Voor het versturen van herinneringsbrieven en het plaatsen van beoordelingen op het Trusted Shops Review System blijven de Trusted Shops gebruiksvoorwaarden voor kopers en de hier weergegeven informatie over de gegevensbescherming van toepassing. Als u zich abonneert op de kopersbescherming van Trusted Shops, hebben wij uw e-mailadres, de totale aankoopprijs, de gekozen betaalmethode, het bestelnummer, uw klantnummer (indien u dat heeft) en de naam van de webshop waar u het product hebt besteld, nodig.

6 alinea. 1 zin 1 lit - iam. b AVG ter bescherming van de koper van de Trusted Shops. Alleen bij een schadeclaim onder de kopersbescherming hebben wij aanvullende informatie en persoonlijke gegevens van u nodig om uw schadeclaim te kunnen inzien en verwerken. Bij de registratie van een verzoek om terugbetaling worden uw naam, adres, telefoonnummer en bankrekening in rekening gebracht voor de terugbetaling.

Wat Is IamIn de klantenlogin van Trusted Shops ziet u uw actieve en gesloten kopersbeschermingscontracten, dient u restitutieaanvragen in en verzendt of wijzigt u beoordelingen voor uw orders. Uw e-mailadres dient als identificatie en gebruikersnaam voor toegang tot Mijn Trusted Shops. acces management. U hebt de mogelijkheid om uw lidmaatschapsaccount te personaliseren door vrijwillig nog meer persoonlijke gegevens, zoals uw naam, woonplaats en/of een profielfoto, in te voeren in de Trusted Shops-klantenlogin of bij het indienen van een beoordeling - identity and access management.

Navigation

Home

Latest Posts

Goedkope Webhosting: Waar Moet Je Op Letten?

Published Jan 07, 22
6 min read

Seo Pakket

Published Jan 05, 22
8 min read

Linkbuilding Tarieven

Published Nov 26, 21
5 min read